Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Foltești, beat la volan

ro

12 Mar, 2024 12:57 390 Marime text
Nr. 44336 din data de 12 martie 2024
 
 
 
 
 
                                           EVENIMENT RUTIER
 
            La data de 11 martie 2024, în jurul orei 10:40, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
  Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un tânăr de 19 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe strada Combinatului-Viaduct, din aceeași localitate, având direcția de deplasare dinspre Combinatul Siderurgic Galați, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând bordura și apoi ar fi fost proiectat într-un autovehicul condus de un bărbat de 30 ani, din localitatea Smârdan, județul Galați, care se deplasa pe aceeași arteră rutieră, dinspre strada Siderurgiștilor.
  Ambii conducători auto au fost răniți. Acestora le-au fost acordate îngrijiri de către echipajul medical sosit la fața locului și le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
           ***
 
 
PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE
 
            La data de 10 martie 2024, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Foltești, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 242, în interiorul aceleași localități, aflându-se sub influența alcoolului.
           Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, bărbatul fiind condus la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
           De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis auto pentru nicio categorie de vehicule.
           În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
           La data de 11 martie 2024, în urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor și ai Secției 5 Poliție Rurală Rădești, față de bărbatul de 35 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 12 martie2024, să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.
 
***
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii