Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Depistat la volan fără permis de conducere

ro

11 Apr, 2023 14:54 687 Marime text
Nr. 3044250 din 11 aprilie 2023
 
 
 
DEPISTAT LA VOLAN FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
 
 
         La data de 10 aprilie 2023, în jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Biroului Poliției Rutiere Tecuci au oprit în trafic pentru control, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, un autoturism care era condus de un tânăr, cu vârsta de 18 ani, din sat Fundeni, comuna Drăgușeni, județul Galați.
         În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul conducător auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
        
EVENIMENT  RUTIER
 
 
         La data de 10 aprilie 2023, în jurul orei 12:04, la intersecția dintre DC 42 cu DJ 254A, în apropiere de localitatea Tudor Vladimirescu, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.
         Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din localitatea Moinești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DC 42, dinspre Hanu Conachi către Tudor Vladimirescu, când ar fi pătruns în intersecția cu DJ 254A a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar pe acea arteră rutieră, către DN 25, de un bărbat, cu vârsta de 52 de ani.
          După producerea evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor 2 autoturisme și vătămarea corporală a conducătorului auto de 52 de ani și a unei femei, cu vârsta de 49 de ani, pasageră în cel de-al doilea autovehicul. Persoanele rănite au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.
         La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
                                                          ***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii