Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 16.09.2021

ro

16 Sep, 2021 15:43 725 Marime text
Nr. 894033 din 16 septembrie 2021
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
La data de 15 septembrie 2021, în jurul orei 07.00, un bărbat în vârstă de 40 ani, din comuna Liești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Blajerii de Sus, din comuna Ivești, județul Galați, dinspre DN 25 către satul Călmățui, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 39 ani, din comuna Ivești, care traversa strada prin loc nepermis.
Femeia a fost proiectată pe partea carosabilă și întrucât a suferit mai multe leziuni, a fost transportată la Spitalul Municipal Antion Cincu Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare de specialitate care nu au necesitat internarea sa.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.
 
***
Tot în cursul zilei mai sus menționate, în jurul orei 11:50, la sediul Poliției Municpiului Tecuci, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, care a declarat faptul că, în aceeași zi, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Dimitrie Harlescu din municipiul Tecuci, o minoră în vârstă de 12 ani, ar fi traversat strada în fugă, fără a respecta culoarea roșie a semaforului electric și s-ar fi lovit de lateralul autoturismului, dar aceasta a plecat de la fața locului.
Minora a ajuns ulterior la Spitalul Municipal Antion Cincu Tecuci, în jurul orei 21:30 pentru acordarea de îngrijiri medicale care nu au necesitat internarea sa.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.
***
 
INFRACȚIUNE CIRCULAȚIE
 
În data de 15 septembrie 2021, în jurul orei 15:10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați, în timp ce desfășurau activități de patrulare în zona unui liceu din cartierul Țiglina I, au depistat în trafic un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 20 ani, din municipiul Galați care nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicul. Fiind legitimat și pasagerul din dreapta stângă față, un alt tânăr de 19 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, s-a stabilit faptul că acesta este proprietarul autoturismului, iar acesta i-ar fi încredințat să conducă mașina celuilalt tânăr.
 În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv Încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.
După probatoriul administrat în cauza de față, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au dispus reținerea tânărului de 20 ani pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, după ce a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de arestare preventivă, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
 
***
 
PERSOANE REȚINUTE PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE
 
În data de 15 septembrie 2021, în jurul orei 19:20, doi bărbați, tată și fiu, ambii din municipiul Galați, cu vârsta de 51 respectiv 25 ani, în timp ce se aflau într-un complex turistic, din zona Lacului Brateș, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic pe un angajat al complexului, ce are calitatea de îngrijitor, un bărbat în vârstă de 55 ani, pe motiv că cel din urmă le-ar fi atras atenția să păstreze curățenia în interiorul zonei în care se aflau.
 În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Lovire sau alte violențe, respectiv Tulburarea ordinii și liniștii publice.
După probatoriul administrat în cauza de față, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Galați au dispus reținerea celor două persoane pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de arestare preventivă.
 
***
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii