Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Evenimente rutiere

ro

20 Sep, 2021 13:22 595 Marime text
Nr. 894037 din 20 septembrie 2021
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
 
 
La data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 09:10, un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Cuza Vodă, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Basarab, din comuna de domiciliu, a efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism ce era condus de un bărbat în vârstă de 40 ani, în aceeași direcție, acroșându-l pe acesta în momentul revenirii pe sensul său de mers. Conducătorul auto de 48 ani a pierdut controlul direcției iar autoturismul a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe sensul opus.
În urma avenimentului rutier, bărbatul, ce se afla singur în autoturism, a suferit leziuni ușoare. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare de specialitate care nu au necesitat internarea sa.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.
 
***
 
 
 
 
În data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 07:30, un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Pechea, județul Galați, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe un podeț situat pe D.J. 251, din comuna de domiciliu, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 37 ani, dinspre strada Morii către strada Suhurlui.
În urma avenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 34 ani, ce se afla pasageră în autoutilitară. Aceasta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare de specialitate care au necesitat internarea sa.
Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.
***
 
Tot în cursul zilei de 18 septembrie 2021, în jurul orei 12:45, un bărbat în vârstă de 75 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.24D, dinspre comuna Vârlezi către satul Crăiești, a pierdut controlul direcției de mers al autoturismului, părăsind partea carosabilă către stânga față ieșind în decor unde s-a răsturnat.
În urma avenimentului rutier, bărbatul, ce nu era însoțit de altă persoană, a suferit leziuni ușoare, autoturismul fiind avariat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, dar a fost condus și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.
 
***
 
 
INFRACȚIUNE CIRCULAȚIE
 
În data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 22:35, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați, în timp ce desfășurau activități de patrulare în zona intersecției străzilor Democrației cu Sf. Spiridon, au depistat în trafic un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 20 ani, din municipiul Galați care nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicul.
 În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii