Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Știre de presă - 24.05.2022

ro

24 May, 2022 15:34 926 Marime text
Nr. 176560/180 din 24 mai 2022
 

 
 
ACCIDENT RUTIER PRODUS PE CALEA MOȚILOR DIN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA
 
 
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 09.50, pe starda Calea Moților.
 
Impactul s-a produs între o trotinetă condusă de o tânără care nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca, care se angajase regulamentar în traversarea drumului public, în calitate de pieton.
 
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii de 66 de ani.
 
Ca urmare a activităților de cercetare și verificare a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, precum și după vizionarea imaginilor, a reieșit faptul că în dinamica producerii acestuia, tânăra care a condus trotineta, ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că în urma accidentului a rezultat vătămarea unei persoane, însă acesta nu ar fi rămas la fața locului.
 
De asemenea, în spatele acesteia se afla un tânăr care se deplasa pe trotinetă, în aceeași direcție, observând imediat producerea accidentului.
 
În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității celor două persoane care se deplasau pe trotinete.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
 
 
Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea celor doi tineri care se deplasau pe trotinete,  sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii