Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Știre de presă - 09.12.2022

ro

09 Dec, 2022 14:52 760 Marime text
Nr.176560/388 din 9 decembrie 2022
 
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
REȚINUȚI PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piezișă, din aceeași localitate, mai mulți bărbați ar fi implicați într-o altercație.
În baza activităților investigative desfășurate au fost identificați 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani.
La data de 8 decembrie a.c., în urma probatoriului administart, trei dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore de polițoști, iar ulterior, prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au fost plasați sub control judiciar.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.
 
Cercetat pentru infracțiuni rutiere
 
La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din același municipiu, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, având montate numere de înmatriculare false.
Bărbatul a fost oprit de polițiști în jurul orei 16.20, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Turda.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii