Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Comunicat de presă - 30.11.2022

ro

30 Nov, 2022 13:23 817 Marime text
Nr.176560/383 din 30 noiembrie 2022
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
MĂSURI DE SIUGRANȚĂ PENTRU MINIVACANȚĂ DE 1 DECEMBRIE
         
În contextul acestei minivacanțe, în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie,  polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj intensifică activitățile pentru menținerea ordinii și liniștii publice, cu predilecție în zonele în care se vor crea aglomerări de persoane, măsurile având scopul prevenirii, dar și intervenției prompte în cazul unor eventuale fapte antisociale.
 
Astfel, zilnic vor fi prezenți la datorie aproximativ 200 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, dar și acțiuni speciale.
 
La nivelul întregului județ vor avea loc numeroase adunări publice și evenimente caracterizate de diversitate, printre care amintim târgurile de Crăciun sau evenimentele ocazionate de Ziua Națională a României.
 
Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe întreaga rețea de drumuri din județ, pentru fluidizarea circulației și prevenirea evenimentelor rutiere și, bineînțeles, pentru  depistarea și luarea măsurilor legale față de acei conducătorilor auto care încalcă prevederile legale.
 
De asemenea, specialiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase demarează activități de informare cu privire la articolele pirotehnice, precum și acțiuni de verificare a legalității operațiunilor cu astfel de articole.
 
Nu uitați, în cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicitați ajutorul celei mai apropiate patrule de poliţie sau apelați la numărul unic de urgenţă 112
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii