Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Comunicat de presă - 14.07.2022

ro

14 Jul, 2022 12:13 985 Marime text
Nr.176560/ 246 din 14 iulie 2022
 
 
BULETIN DE PRESĂ

URMĂRIT NAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII CLUJENI
 
 
La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 20.50 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, în baza unor informații de interes operativ, au depistat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Arad, urmărit național.
 
Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în baza mandatului emis de Judecătoria Cluj-Napoca.
 
Acesta a fost luat în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ulterior fiind predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.
 
 
**
 
INFRACȚIUNI RUTIERE
 
La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, au oprit în trafic pentru verificări, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani.
 
Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
**
 
La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Rutier Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1C E576, în localitatea Jucu de Mijloc, au interceptat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Sălaj.
 
Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii