Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Acţiuni pentru siguranța cetățenilor

ro

26 Jul, 2023 14:42 560 Marime text

   

                                                                                                                     Nr. 163 din 26 iulie 2023

 
 

ACȚIUNI PENTRU SIGURANŢĂ CETĂȚENILOR

 
Asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirii faptelor cu violență, a traficului și consumului de droguri și creșterii gradului de siguranță rutieră obiectiv urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate în sistem integrat, de polițiștii de la rutieră și cei de la ordine publică
 
Polițiștii din Bistrița-Năsăud au continuat să acționeze în sistem integrat, în scopul creșterii gradului de siguranță a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
 
Acțiunile au fost desfășurate pe raza orașului Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi, dar și în mediul rural, în localitățile din competența secțiilor de poliție rurală, cât și pe raza drumurile județene și naționale.
 
La acțiuni au participat polițiști de la structurile de Rutieră și Ordine Publică care au acționat în tot județul. Pe linie rutieră, polițiștii au continuat să acționeze pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea șoferilor care nu respectă regulile de circulație.
 
Doar ieri, aproape 150 de șoferi au fost opriți pentru control de către polițiști, fiind efectuate peste 40 de testări cu aparatul etilotest. Pentru abaterile rutiere au fost aplicate aproape 60 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 16.295 de lei și au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii