Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Week-end-ul trecut, 16-18 februarie polițiștii au continuat acțiunile preventive

ro

19 Feb, 2024 14:59 340 Marime text

                                                                                             Nr. 66 din 19 februarie 2024

 
ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR
 
Week-end-ul trecut, 16-18 februarie, polițiștii au continuat acțiunile preventive și pentru depistarea șoferilor care nu respectă normele rutiere.
 
Astfel, polițiștii Serviciului Rutier și cei de la Ordine Publică, au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe principalele artere din județ.
 
În ceea ce privește latura de combatere, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii de la structurile de Rutieră și Ordine Publică au intensificat controalele în trafic pentru depistarea șoferilor care aleg să pună în pericol siguranța traficului rutier prin nerespectarea legislației în vigoare cât și pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică.
 
În cadrul activităților au fost oprite pentru control peste 620 de vehicule și aproape 780 de persoane au fost legitimate. Cu aparatele din dotare au fost testați aproape 150 de șoferi. Pentru neregulile constatate la regimul rutier cât și cu privire la alte acte normative, polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 154.580 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus suspendarea a 30 de permise de conducere și reținerea a 13 certificate de înmatriculare.
 
În continuare, polițiștii vor acţiona pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și vor pune accent pe prevenirea accidentelor rutiere și a infracțiunilor stradale.
 
Siguranța dumneavoastră rămâne prioritatea noastră!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii