Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Bilanțul misiunilor gestionate de pompierii harghiteni, în weekend

ro

04 Mar, 2024 14:30 279 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul misiunilor gestionate de pompierii harghiteni, în weekend
 În primul week-end al lunii martie, pompierii militari harghiteni s-au aflat la datorie, zilnic, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.
În ultimele trei zile (01-03.03.2024),  s-au înregistrat 25 de situații de urgență. În urma solicitărilor primite, echipajele SMURD au intervenit pentru gestionarea a 22 de situații de urgență, 22  de  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.
Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, echipajele operative au intervenit cu promptitudine și la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DJ 137 C, pe raza localității Tăureni, comuna Feliceni, precum și  pentru localizarea și stingerea a două arderi necontrolate de vegetație uscată, în localitățile Miercurea Ciuc și Siculeni, în urma cărora suprafața de teren afectată a fost de peste 4 hectare!
În continuare, echipajele de intervenție rămân la datorie și sunt pregătite să gestioneze cu eficiență situațiile de urgență înregistrate în dinamica operativă.
Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență 👉 https://fiipregatit.ro.
De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit.
                    COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii