Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 13

ro

07 Feb, 2023 13:18 613 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, este închisă circulația pe DN 23B Măicănești – Ciorăști(jud.Vrancea).
 
Reamintim că, până la ora 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, pe sectorul de drum DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, km 203+600 - km 204+300, în extravilanul localității Brezoi se lucrează la taiere plantație periculoasă pentru siguranța circulatiei. Circulația rutieră se închide/se deschide în reprize de max. 20 minute dirijată de piloți de circulație.
 
De asemenea, până în jurul orei 17:00, se execută lucrari de consolidare a taluzului în rambleu al DN1 E60, pe partea dreapta a sensului de mers Brasov - Ploiesti, în zona km. 98+950 m.
 
Pe acest sector de drum traficul este restrictionat pe banda nr. 1 de mers a sensului Brasov - Ploiesti.
 
In cauză taluzul va fi completat cu balastru pentru a preintampina surparea părtii carosabile, sens în care administratorul drumului va interveni cu mai multe autoutilitare si cu un buldoexcavator, ocazie cu care banda nr. 2 de mers a sensului Brașov - Ploiești va fi restrictionata pentru intervale scurte de timp de 1-2 minute.
 
 
RECOMANDĂRI:
Informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă!
Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscați comenzile autovehiculelor, ci folosiți frâna de motor pentru încetinire!
Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!
Înainte de a pleca în călătorie, asigurați-vă rezerve de carburant, apă și hrană și luați în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii