Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06

ro

08 Apr, 2024 09:01 256 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau din cauza condițiilor meteorologice.
 
Se circulă în condiții de ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe autostrada A 2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 105 - 212, pe alocuri scăzând la 100 de metri.
 
De asemenea, vizibilitatea este scăzută în trafic din cauza ceții sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Călărași, Constanța, Suceava și Tulcea.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești și A 3 București-Ploiești, precum și DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, cu excepția autostrăzii A 1 București-Pitești, unde la kilometrul 22, în zona localității Bolintin-Deal, județul Giurgiu, pe sensul de mers către capitală, s-a produs un accident rutier între 6 autovehicule, fără victime. Acestea au fost scoase pe banda de urgență, nu sunt restricții de trafic, însă în zonă se circulă în condiții de aglomerație, fiind formată coloană pe o distanță de aproximativ 2 kilometri.
 
Recomandăm șoferilor să circule cu multă atenție, să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să păstreze în mers o distanță de siguranță între autovehicule și să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră, evitând depășirile riscante și adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii