Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07.15

ro

19 May, 2023 09:06 525 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.
 
Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.
 
Circulația rutieră este închisă, până la data de 14 august 2023, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 118+520 de metri – 120, în localitatea Bascov, județul Argeș, pentru a permite construcția nodului rutier de la Bascov, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Pitești-Sibiu. Din acest motiv, traficul va fi deviat pe sensul către București, astfel:
- pe sensul către Bucuresti, traficul se va desfășura pe banda de urgență a căii nr 2;
- pe sensul catre Pitesti, traficul se va desfășura pe benzile 1 și 2 a căii nr 2.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii