Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07.00

ro

06 Jul, 2023 08:44 472 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1R Alba Iulia - Cluj-Napoca, la kilometrul 69+700 metri, între localitățile Horea și Mătișești, județul Alba, circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Cluj, desfășurându-se pe un singur fir, ca urmare a efectelor produse de fenomenele meteorologice înregistrate în ultima perioadă. 
De asemenea, în județul Caraș-Severin, pe DN 57B, la kilometrul 4+800 metri, în localitatea Oravița, în urma precipitațiilor abundente, s-a produs o alunecare de teren. Traficul se desfășoară pe jumătate de cale.
 
Pe celelalte artere rutiere ale țării, circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații și valori normale de trafic.
 
Sfătuim șoferii să-și planifice atent călătoriile în această perioadă caniculară, verificând presiunea pneurilor și funcționalitatea aerului condiționat, să nu plece la drum obosiți sau sub influența alcoolului, să circule cu viteză regulamentară și să evite orice manevră riscantă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii