Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07.00

ro

11 Apr, 2023 09:41 548 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier. 
Se circulă în condiții de ploaie torențială pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 144 - 212, precum și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea.
 
Iar pe arterele rutiere din județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea, plouă ușor, fără restricții de trafic sau probleme de vizibilitate.
 
Pe restul drumurilor naționale și autostrăzilor, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale în general.
 
Se circulă însă în condiții de aglomerație în zona capitalei pe: autostrada A1 București-Pitești, DN 1 în loc. Mogoșoaia, dar și DN 7 în loc. Chitila, pe sensul de intrare în mun. București. Valori de trafic în creștere sunt și pe Centura Capitalei, în special în localitățile din partea sudică.


Recomandăm șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să se asigure foarte bine la schimbarea benzii de mers, să evite manevrele riscante și să respecte toate regulile de circulație, conducând în mod preventiv!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii