Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07.00

ro

24 Feb, 2023 08:51 467 Marime text
​ 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă/restricționată din cauza condițiilor meteorologice sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, Autostrada A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu valori normale.
 
Pe DN 1 Ploiești – Brașov, în afara localității Breaza, pe sensul către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, ca urmare a surpării terasamentul drumului. Din acest motiv, este restricționată circulația pe prima bandă până la remedierea situației.
 
Circulația rutieră rămâne închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, ca urmare a prăbușirii versantului. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 - Moldova Noua.
 
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată condiții de trafic și de drum și să respecte restricțiile impuse!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii