Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06

ro

22 Nov, 2023 09:24 533 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   
 
Se circulă în condiții de iarnă (zăpadă pe carosabil de 1-3 cm) pe DN 67C Novaci-Rânca, județul Gorj, nefiind impuse restricții de trafic.
 
Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Cluj, Iași și Vaslui.
 
Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Caraș-Severin, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, dar și în mun. București.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, în condițiile unor precipitații sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună.
 
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii