Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06.45

ro

13 Jun, 2023 08:48 399 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă a Autostrăzii A3, pe sensul București – Ploiești, la kilometrul 27, în zona localității Moara Vlăsiei, județul Ilfov, după ce un ansamblu auto cu defecțiuni tehnice s-a răsturnat. 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanță, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat și cu vizibilitate bună.
 
În județele aflate sub atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică nu sunt semnalate condiții nefavorabile care să impună restricții de trafic pe artere rutiere.
 
Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în județul Vâlcea, care impun o serie de restricții, după cum urmează:
 
- DN 7, tronsonul kilometric 171+300 metri - 173+500 metri, pe raza localitățiilor Budești – Goranu, se asfaltează între orele 18:00 - 06:00, circulația desfășurându-se dirijat, pe un fir;
- DN 64, tronsonul kilometric 120+474 de metri - 135+500 de metri, pe raza localităților Vladesti-Olanesti, se lucrează la aplicarea marcajelor rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.
 
În condițiile avertizările meteorologice de instabilitate atmosferică și averse torențiale, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată condițiilor din trafic și de drum, să evite să oprească pe marginea drumurilor în apropierea copacilor de mari dimensiuni pe care rafalele de vânt îi pot rupe și să crească distanţa de siguranţă între vehicule atunci când rulează pe un carosabil umed.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii