Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului

ro

09 Feb, 2023 08:54 423 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Se menține restricția pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone pentru DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău  - limita cu județul Brăila. Și tot pe același drum național, însă pe raza județului Brăila, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Buzău și municipiul Brăila, este impusă restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.
 
Sunt semnalate porțiuni cu polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 2 Cleja-Răcăciuni, județul Bacău, nefiind sesizate evenimente rutiere. Se acționează cu material antiderapant.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.
Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire!
Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii