Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sport şi fair-play la cel de-al treilea week-end al Cupei MAE

ro

12 Jun, 2011 13:52 944 Marime text

Spiritul sportiv şi competitivitatea sunt premizele care stau la baza tuturor competiţiilor din cadrul Cupei MAE, care a ajuns astăzi la cel de-al treilea week-end şi ultimul, din cadrul celei de-a IX-a ediţii, marcând astfel o tradiţie a diplomaţiei de la Bucureşti.

Cupa MAE este singura manifestare sportivă dedicată comunităţii diplomatice din Bucureşti, care a devenit în timp o tradiţie, fiind cel mai popular eveniment public al comunităţii diplomatice din România.

Evenimentul, care are loc la Clubul Diplomatic (Aleea Mina Minovici, nr. 1, zona Piaţa Presei Libere, Fântâna Mioriţa), se bucură şi în acest an de un numărul semnificativ de participanţi, peste 450, dintre care: aproximativ 40 la badminton, 70 la tenis de masă, 30 la tenis de câmp, 60 de participanţi înscrişi în 6 echipe de baschet şi mai mult de 250 de participanţi, care se dispută în cadrul a 15 echipe de fotbal.

Astăzi se vor juca semifinalele şi finalele acestei ediţii, desfăşurate sub sloganul „Diplomatic open: play fair, play for all" („Cupa diplomaţilor: joc corect, joc pentru toţi").

Competiţiile au debutat, în această dimineaţă, cu meciul de fotbal de la ora 10.00, dintre echipa Ungaria, Croaţia and Friends şi echipa Ucrainei, meci câştigat de echipa Ucrainei cu scorul de 4 la 2, iar în cea de-a doua semifinală s-a disputat între echipa RT Alliance (echipă formată din diplomaţi din Federaţia Rusă şi Turkmenistan) şi Iran, care s-a finalizat cu victoria echipei iraniene, cu scorul de 2 la 1.

Mâine, începând cu ora 10.00, vă aşteptăm să asistaţi la meciurile din finala mică şi finala mare, disputate de echipa Ucrainei şi Iranului pentru locul I şi echipa RT Alliance şi Ungaria, Croaţia and Friends, pentru locul secund.

Începând cu orele 17.00, se vor disputa competiţiile la baschet între echipele Serbiei şi MAE, urmat de meciul dintre echipa mixtă a MAE - Die Hard şi Rusia, respectiv echipa Global Shooting Stars şi SUA.

Finalele competiţiilor la tenis de câmp s-au derulat începând cu ora 10.00 şi au fost câştigate de jucători aparţinând Ministerului Afacerilor Externe. Iubitorii tenisului de masă, dar şi badmintonului au concurat pentru un loc în cadrul partidelor finale, primele locuri fiind intens disputate.

Detalii privind programul tuturor competiţiilor din cadrul Cupei, dar şi rezultatele finale ale acestora se regăsesc pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestui eveniment: http://www.mae.ro/node/8982.

Presa este invitată să participe pe durata întregului eveniment. Accesul se face numai pe baza legitimaţiei de presă.

Informaţii suplimentare:

Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe cu sprijinul sponsorilor gold: Automobile Bavaria, Vodafone, Ursus, Casa Latină.

Sponsori: BCR, Coca-Cola, Lander, Apa Nova, Maker's Mark, Borsec, Miko, Gardena, DHL, Western Union, Ods Optical Solutions, Olimpic International Turism, Athenee Palace Hilton, Radisson Blu, P&G, Intersport, Apivita, Avene, Compo, Rhea Costa, Blue Line, Computerland, Euroconsulting, Murfatlar, Mont Blanc, Malvensky.

Partenerii media pentru ediţia din acest an sunt Agenţia Naţională de Presă Agerpres, The Diplomat.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor noştri pentru susţinere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii