Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfaturide călătorie Cupa Mondială de Rugby

ro

12 Aug, 2011 22:46 1101 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să călătorească în NouaZeelandă în perioada desfăşurării Cupei Mondiale de Rugby (septembrie-octombrie 2011) să consulte ghidul (http://www.police.govt.nz/rugby-world-cup-2011) pus la dispoziţie de organizatorii evenimentului sportiv şi de Poliţia neo-zeelandeză.

MAE recomandă cetăţenilor români să respecte reglementările de control şi de securitate impuse de autorităţile neo-zeelandeze la intrarea pe teritoriul acestui stat pentru a evita apariţia unor eventuale situaţii neplăcute.

Facem precizarea că modalităţile de sprijin şi intervenţie în astfel de cazuri sunt limitate, Ambasada neavând posibilitatea de a influenţa decizia autorităţilor de frontieră neo-zeelendeze, indiferent de caz.

Pentru informaţii suplimentare privind măsurile impuse de autorităţile locale pe perioada desfăşurării Campionatului Mondial de Rugby, poate fi accesată pagina web a Ambasadei României la Canberra http://canberra.mae.ro/index.php?lang=ro&id=127072

De asemenea, persoanele interesate pot consulta pagina oficială de internet a Cupei Mondiale de Rugby din Noua Zeelanda este www.rugbyworldcup.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii