Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandări MAEpentru perioada Sărbătorilor de Paşte

ro

11 Apr, 2012 22:21 735 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe propune câteva sfaturi generale de călătorie pentru cetăţenii români care urmează să petreacă Sărbătorile de Paşte în străinătate, precum şi unele recomandări specifice pentru călătoriile în Republica Elenă şi în Israel, principalele destinaţii de Paşti ale românilor. Informaţiile sunt disponibile pe site-ul MAE, link: http://www.mae.ro/ghid-de-calatorie.

Materialul conţine informaţii utile care pot ajuta cetăţenii români să evite eventualele situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei/concediului lor în străinătate. Astfel, MAE recomandă celor interesaţi să îşi anunţe prezenţa pe teritoriul statului străin la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din statul respectiv, să consulte reglementările vamale specifice pentru fiecare stat în parte, să obţină din timp Cardul European de Sănătate şi să evite implicarea în demonstraţii sau manifestări de stradă.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte periodic rubricile „Sfaturi de călătorie" şi „Ghiduri de călătorie" de pe site-ul oficial de internet http://www.mae.ro pentru a obţine în permanenţă informaţii actualizate privind condiţiile şi alertele de călătorie pentru statul de destinaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii