Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea ministrului afacerilor externe Andrei Marga de către Preşedintele Adunării Naţionale Kuweitiene (Parlamentul), Ahmad Al Saadoun

ro

11 Jun, 2012 22:13 676 Marime text

Ministrul afacerilor externe Andrei Marga a fost primit astăzi, 11 iunie 2012, de către Preşedintele Adunării Naţionale Kuweitiene (Parlamentul), Ahmad Al Saadoun, cu ocazia vizitei oficiale pe care o întreprinde în Statul Kuweit. .

Cei doi oficiali au discutat modalităţile de intensificare a cooperării bilaterale în domeniul relaţiilor politico-diplomatice şi parlamentare, dată fiind importanţa câştigată, în timp, de diplomaţia parlamentară.

De asemenea, au fost analizate modalităţile de amplificare a cooperării în domeniile economic, financiar, al investiţiilor, precum şi în domeniul educaţiei.

Preşedintele Adunării Naţionale Kuweitiene a exprimat dorinţa de a vizita România, răspunzând astfel invitaţiei transmise anterior de Preşedintele Senatului României.

Au fost abordate, de asemenea, subiectele de interes comun de pe agenda regională şi internaţională, ambii oficiali exprimând preocuparea cu privire la evoluţiile recente din regiune.

La întâlnire au participat membri marcanţi ai Adunării Naţionale Kuweitiene, vice-preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România - Kuweit şi preşedintele Comisiei parlamentare pentru finanţe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii