Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Dan Petre a ambasadorului Republicii Coreea, Im Han-taek

ro

26 Jun, 2012 00:03 805 Marime text

Secretarul de stat Dan Petre l-a primit astăzi, 25 iunie 2012, pe Im Han-taek, ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti, în vizită de prezentare.

Cu prilejul întrevederii, cele două părţi au exprimat voinţa de a implementa prevederile Planului Comun de Acţiune al Parteneriatului Strategic între România şi R. Coreea, în vederea consolidării cooperării în diferite domenii de interes comun între cele două ţări.

Ambasadorul Republicii Coreea a subliniat dorinţa de a acţiona în direcţia amplificării nivelului relaţiilor economice bilaterale şi a investiţiilor efectuate de companiile sud-coreene în România.

Au apreciat utilitatea recentelor consultări politico-diplomatice bilaterale pe linia MAE la nivel de director general (Bucureşti, 22 iunie 2012).

A fost subliniată necesitatea aprofundării nivelului de cunoaştere reciprocă dintre cele două ţări, inclusiv prin intermediul schimburilor culturale care să contribuie la încurajarea cooperării şi a dialogului direct între mediile de afaceri din cele două ţări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii