Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Bogdan Aurescu a ambasadorului agreat al Regatului Thailandei în România, Tassanawadee Miancharoen

ro

13 Mar, 2012 22:50 556 Marime text

Secretarul de stat Bogdan Aurescu a primit-o astăzi,13 martie 2012, pe Tassanawadee Miancharoen, ambasadorul agreat al Regatului Thailandei în România, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare. Secretarul de stat român a felicitat-o pentru preluarea postului de ambasador la Bucureşti, i-a urat succes în îndeplinirea mandatului şi a asigurat-o de întregul sprijin al MAE în desfăşurarea activităţii sale în România.

Totodată, Bogdan Aurescu a subliniat necesitatea intensificării dialogului politic la diferite niveluri, pe linie guvernamentală şi parlamentară, în vederea revigorării relaţiilor bilaterale româno-thailandeze, îndeosebi în domeniile cooperării economice şi comerţului, culturii şi turismului, prin valorificarea expertizei şi potenţialului pe care îl au România şi Thailanda.

Ambii oficiali au exprimat hotărârea de a identifica formele şi modalităţile cele mai potrivite care să contribuie la creşterea echilibrată a schimburilor comerciale dintre cele două ţări şi la promovarea unor proiecte de cooperare în ţara noastră, inclusiv prin participarea cu investiţii thailandeze.

Ambasadorul Tassanawadee Miancharoen a prezentat importanţa pe care autorităţile thailandeze o acordă dezvoltării unor relaţii active cu România, prin aprofundarea cooperării în domenii de interes comun, sens în care va depune eforturi susţinute în perioada mandatului său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii