Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima actiune de cooperare politieneasca romano-norvegiana vizand combaterea infractionalitatii stradale

ro

08 May, 2010 04:55 873 Marime text

Prima acţiune operativă comună româno - norvegiana vizând combaterea infracţionalităţii stradale în care sunt implicaţi cetăţeni români aflaţi în Norvegia s-a derulat la Oslo în perioada aprilie - mai 2010.

Poliţişti români au participat împreună cu colegii norvegieni din cadrul Departamentului regional de poliţie din Oslo la activităţi specifice pe teren şi au obţinut rezultate concrete. Acţiunea a facilitat, de asemenea, schimbul de experienţă la nivelul autorităţilor poliţieneşti din cele două ţări asupra metodelor şi practicilor de combatere a infracţionalităţii stradale.

Poliţiştii români şi reprezentantul Directoratului norvegian al poliţiei au efectuat o vizită la Ambasada României din Oslo, unde au purtat convorbiri cu Ambasadorul României în Norvegia, Cristian Istrate, şi cu ataşatul de afaceri interne al Ambasadei, prilej pentru partea română de a reitera disponibilitatea de cooperare cu Norvegia în baza Acordului semnat în 2008 şi a înţelegerilor realizate la nivelul conducerilor poliţiei române şi norvegiene.

Această primă acţiune operativă comună va deschide perspectiva unor viitoare asemenea cooperăriîn domenii de interes reciproc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii