Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea campaniei publice de informare cu privire la riscurile la care se supun cărăuşii de droguri

ro

07 Nov, 2012 00:54 1206 Marime text
Ministrul afacerilor externe,Titus Corlăţean, va lansa miercuri, 7 noiembrie 2012, la ora 12.30, la sediul MAE, Campania de informare publică cu privire la riscurile la care se expun cărăuşii şi deţinătorii de droguri în străinătate.

Departamentul Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog din Ministerul Administraţiei si Internelor, derulează o campanie de informare în vederea avertizării populaţiei cu privire la modurile de operare ale reţelelor de traficanţi care recrutează diverse persoane pentru transportul unor bagaje în care sunt disimulate droguri şi mai ales la riscurile la care se expun aceştia, fără voia lor. Campania de informare atrage atenţia asupra riscurilor pe care le implică transportul de droguri, prin informarea publicului despre statele care sancţionează traficul de substanţe stupefiante cu pedeapsa capitală.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi ai Ministerului Administraţiei si Internelor.

Jurnaliştii interesaţi sunt rugaţi să se acrediteze la Oficiul Comunicare şi Purtător de Cuvânt al MAE, la adresa ocpc@mae.ro. Persoană de contact: Iulia Niculae Tel.:021 431 1451, 021 431 1377.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii