Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare privind evoluţia situaţiei în cazul cetăţeanului român, victimă a unei agresiuni în localitatea franceză Pierrefitte-sur-Seine

ro

18 Jun, 2014 18:25 709 Marime text
Ambasada României la Paris a trimis încă din cursul zilei de ieri, 17 iunie 2014,  o echipă consulară la Comisariatul Plaine Saint-Denis pentru a acorda asistenţa consulară de specialitate familiei victimei.
 
Autorităţile judiciare franceze derulează în prezent o anchetă penală menită a clarifica împrejurările în care a avut loc incidentul şi pentru identificarea şi deferirea justiţiei a persoanelor responsabile de agresiunea comisă asupra cetăţeanului minor de origine română.
 
Autorităţile franceze au atras atenţia că nu pot fi făcute publice informaţii din cadrul unei anchete penale aflată în curs de desfăşurare, conform legislaţiei franceze.
 
Misiunea diplomatică cooperează  strâns cu autorităţile franceze responsabile în vederea obţinerii de informaţii actualizate cu privire la acest caz şi pentru urgentarea soluţionării anchetei. În acelaşi scop, a fost demarată o colaborare pe linie judiciară între autorităţile române şi franceze.
 
În ceea ce priveşte starea de sănătate a cetăţeanului român implicat în evenimentele din 13 iunie 2014, pronosticul vital este în continuare rezervat, starea generală fiind stabilă.
 
 
 
Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii