Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06

ro

05 Feb, 2024 08:47 400 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.
 
La nivel național, circulația rutieră se desfășoară parțial pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.
 
Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, traficul rutier se desfășoară pe un carosabil umed, pe tronsonul kilometric 334 – 412 sunt semnalate condiții de ploaie, iar pe segmentul cuprins între km. 225 – 292 sunt condiții de vânt puternic.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.
 
În condiții de vânt puternic, pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii