Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greva piloţilor de la compania aeriană Iberia - Spania

ro

18 Dec, 2011 22:21 911 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în străinătate cu compania aeriană Iberia, că datorită grevei de 2 zile a piloţilor - respectiv astăzi, 18 decembrie şi joi, 29 decembrie 2011 - au fost anulate 91 de zboruri numai în prima zi (vezi lista ataşată).

Cetăţenii români nu sunt direct afectaţi de această mişcare grevistă deoarece compania Iberia nu operează zboruri către/dinspre România.

Insă, Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe cetăţenii români care doresc să călătorească, via Madrid sau Barcelona, către destinaţii din Spania, alte destinaţii europene, din America de Sud sau insulele Canare (inclusiv Tenerife) că pot întâmpina neplăceri datorită anulării sau întârzierii unor zboruri.

În vederea prevenirii unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români interesaţi să se informeze în prealabil la operatorii de transport aerian sau să consulte pagina de web a companiei Iberia: www.iberia.es.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe cetăţenii români să consulte periodic pagina web a instituţiei: www.mae.ro, respectiv rubrica Sfaturi de călătorie - Alerte de călătorie, unde se regăsesc informaţii actualizate cu privire la astfel de situaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii