Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Vizita în România a secretarului de stat francez pentru afaceri europene, Harlem Désir - 1 septembrie 2014

ro

01 Sep, 2014 17:16 816 Marime text
Harlem Désir, secretar de stat pentru afaceri europene în cadrul Ministerului francez al Afacerilor Externe și Dezvoltării Internaționale, va efectua o vizită în România, în perioada 1 - 2 septembrie 2014, la invitaţia părţii române. Vizita la București are loc după participarea secretarului de stat francez Harlem Désir alături de Titus Corlățean, ministrul afacerilor externe, la reuniunea Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova, desfăşurată la Chișinău, în data de 1 septembrie 2014.
 
La București, secretarul de stat francez pentru afaceri europene Harlem Désir va fi primit de şeful diplomaţiei române, Titus Corlățean, şi va purta convorbiri cu omologul său, George Ciamba, secretar de stat, şeful Departamentului pentru afaceri europene în Ministerul Afacerilor Externe.
 
De asemenea, oficialul francez va participa la deschiderea anului școlar la Liceul Francez „Anna de Noailles” din București. Totodată, secretarul de stat Harlem Désir va vizita Centrul integrat de tehnologii fotonice avansate cu laser (CETAL) de la Măgurele şi sediul proiectului Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP). În încheierea vizitei sale, Harlem Désir se va întâlni cu reprezentanții comunității franceze și ai principalelor firme franceze din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii