Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni de protest în Republica Elena

ro

12 Sep, 2011 22:35 843 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în perioada următoare în Republica Elenă că principalele sindicate din aceasta ţară organizează mai multe acţiuni de protest împotriva măsurilor de austeritate iniţiate de guvern.

Sindicatul controlorilor de trafic aerian a anunţat că va protesta ca urmare a faptului că orele suplimentare nu mai sunt plătite, iar acţiunea va conduce la întârzierea zborurilor în spaţiul aerian elen. Sindicatele vameşilor şi angajaţilor din sectorul de impozite şi taxe au anunţat o grevă de 48 de ore, începând de astăzi, 12 septembrie 2011. Sindicatul profesorilor din Republica Elena (DOE) va organiza o grevă de 24 de ore la data de 22 septembrie 2011

Demonstraţiile se vor desfăşura în centrul oraşului Atena în zona pieţelor "Omonia" şi "Sintagma".

Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local, evitând zonele unde au loc acţiuni de protest. Pentru detalii suplimentare, cetăţenii români pot contacta Ambasada României la Atena, respectiv Consulatul General al României la Salonic.

Ambasada României în Republica Elenă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii