Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţeni turci depistaţi cu şedere ilegală în Constanţa

ro

29 Jun, 2011 23:20 1397 Marime text

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa, au desfăşurat în data de 29 iunie a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă, ocazie cu care au fost depistaţi cu şedere ilegală, patru cetăţeni turci.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, cetăţenii străini au intrat în ţară, în baza unor vize de scurtă şedere în scop de afaceri şi la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul României.

Astfel, pe numele celor în cauză au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara, în termen de 15 zile. Totodată, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 1600 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări - Constanţa, sau vizitând site-ul public al instituţiei la adresa www. ori.mai.gov.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii