Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:51 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!"

ro

17 May, 2012 18:31 1191 Marime text

Informarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea legislaţiei pe durata alegerilor locale reprezintă o prioritate a MINISTERULUI ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR. Astfel, în perioada 10 mai - 10 iunie a.c. se derulează campania naţională "MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!".

Scopul campaniei vizează asigurarea unei informări corecte şi echidistante a mass-media şi a cetăţenilor în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale.

La nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost operaţionalizat site-ul campaniei (www.votlegal.mai.gov.ro), informaţii similare regăsindu-se postate şi pe paginile de internet ale I.P.J. Constanţa şi ale tuturor structurilor Ministerului din judeţ.

Având în vedere rolul major pe care îl are media în formarea curentelor de opinie şi al comportamentelor, precum şi capacitatea impresionantă de diseminare a informaţiei către populaţie vă rugăm să difuzaţi, cu titlu gratuit, în cadrul publicităţii postului dvs., materialele campaniei având un caracter non-comercial.

În speranţa că vă veţi alătura acestei iniţiative, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în derularea campaniei prin difuzarea materialelor, cu menţiunea că acestea pot fi descărcate de pe site-ul: www.votlegal.mai.gov.ro (spot radio şi T.V., banner web, afişe).

Ti-a placut articolul?

Comentarii