Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codul Roșu de vreme rea ce vizează județul Constanța prelungit! Va fi emis mesaj RO Alert

ro

26 Nov, 2023 09:19 5146 Marime text
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a anunțat că va fi prelungită avertizarea cod roșu de vreme rea ce vizează județul Constnața până la ora 16.00. 

Va fi transmis mesaj Ro -Alert pentru toți locuitorii din zonă.

Conform ANM, în județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h, va fi viscol și vizibilitatea va scădea spre zero. 

De asemenea, în intervalul 26 noiembrie, ora 20:00 – 27 noiembrie, ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului și  temporar zăpadă viscolită

În Moldova, Dobrogea, sudul și vestul Olteniei și sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55...65 km/h. În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali, iar la începutul nopții și pe litoral și în Delta Dunării, vor fi rafale în general de 70...80 km/h. În estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte zăpada depusă va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă.

Notă: Temperaturile minime vor fi negative în toate regiunile și local se va forma ghețuș.

Citește și: 

LIVE VIDEO. COD ROȘU!Prăpăd în municipiul Constanța! Mai mulți copaci puși la pământ de vântul puternic (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii