Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleganță la superlativ Rochia lungă și pantofii stiletto

ro

26 Apr, 2023 14:14 1355 Marime text
 
  • Toate femeile se visează, când sunt mici, prințese. E un vis universal valabil, sau măcar majoritar valabil, de a fi, într-un fel sau altul, în mod direct sau doar imaginar, prințesă. Evident în poveste există și un prinț dar rolul principal îl are mereu ea, Cenușăreasa zilelor noastre pe care un prinț o caută, o găsește, o duce la palat și astfel devine prințesă.
  • Prințesa zilelor noastre, ca și predecesoarele ei,  poartă o rochie lungă, elegantă de îți taie răsuflarea,  cu pantofi stiletto, toc înalt, adăugând o grație neasemuită ținutei. Evident că rochia zilelor noastre nu mai este neapărat cu crinolină și trenă, dar este lungă, punând în valoare silueta de invidiat.
Nicio femeie nu ar putea afirma vreodată că există ceva mai elegant decât această combinație. Indiferent de ocazie, rochia lungă va face impresie. Că este de vară, vaporoasă,  diafană sau este una pentru o ocazie specială, un croi cambrat, cu șliț pe picior sau la spate, acea rochie va atrage toate privirile.
Sigur că citind aceste rânduri în minte îți încolțește imediat întrebarea: unde găsesc o astfel de rochie? Nimic mai simplu! FashionDays este locul perfect pentru a alege din multitudinea de modele de rochii lungi,  potrivite pentru orice fel de ocazie! E greu să te hotărăști când oferta ester atât de variată, dar cu siguranță vei reuși.
Vei găsi acolo o explozie de culori,  de materiale, de modele încât simți că ai păși în raiul modei, un dressing imens din care trebuie doar să alegi ce îți place.
Nu uita să vizitezi și secțiunea de pantofi, căci va trebui neapărat o pereche de pantofi stiletto pentru rochia ta cea nouă. Nu o vei putea purta cu orice pereche de pantofi ai deja, căci rochia pe care ai ales-o este cu adevărat o rochie de prințesă și merită pantofi pe măsură.
Si, da, ai să descoperi că oferta de pantofi stiletto este cel puțin la fel de generoasă ca cea de rochii.  Sute de modele, culori, materiale,este practic imposibil să nu găsești ceva asortat cu rochia cea nouă. Ai grijă totuși să alegi calitatea, căci probabil vei etrece multe ore încălțată și, dincolo de aspect, cu siguranță îți dorești confortul picioarelor.
Nu trebuie să uităm să accesorizăm și o poșetă ținutei noastre și gata, suntem o apariție aboslut încântătoare. Și atitudinea, foarte importantă, adecvată mereu ținutei, căci o rochie de asemenea eleganță se poartă cu o atitudine pe măsură.
Fiecare dintre noi dorim a fi admirate în ținute frumoase, stă undeva în natura noastră de femei dorința de a atrage privirile admirativ.
Este un look inegalabil, o imagine care nu se uită ușor, eleganța și distincția unei femei într-o rochie lungă și o pereche de pantofi stiletto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii