Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile modele de genți pentru vară

ro

29 Jun, 2021 09:51 1663 Marime text

Ne plac gențile și pantofii, iar designerii nu încetează să ne surprindă în fiecare sezon cu noi și noi modele deosebite, din materiale neobișnuite, într-o paletă cromatică bogată și cu accesorii din ce în ce mai spectaculoase. Nici vara 2021 nu face excepție, astfel, colecția de genți de la damă de la Fashion Days te va surprinde cu modele diverse, unele cu design la care nu te-ai fi așteptat, și din care îți va fi greu să alegi doar o piesă.
 

Gențile din ratan

O versiune de vară extrem de interesantă și, mai ales, potrivită perfect sezonului cald, este geanta din ratan, cu aspect împletit. Ceea ce este și mai interesant la gențile din această fibră naturală este designul lor. Unele au forme rigide circulare, dreptunghiulare, pătrate sau hexagonale, asemănătoare unor casete, altele sunt mari și moi – genți shopper, iar altele se remarcă prin împletituri bicolore sau accesorii precum mânere din lemn, aplicații de mărgele, imprimeuri țesute.
 

Gențile structurate

Modelele structurate au avut mereu o rigiditate formală, poate și prin prisma faptului că au fost mereu gândite pentru office, realizate din piele în culori sobre. Însă, vara aceasta ne aduce modele pe care le putem purta la ținutele de party. Poți opta pentru o micro-poșetă structurată, într-o culoare tare și cu baretă tip lanț. Noile modele sunt realizate din piele ștanțată, cu clape asimetrice sau în culori aprinse. O altă noutate interesantă este geanta structurată realizată din lemn, cu un aer etno, dar foarte cool în combinație cu ținute elegante.
 

Gențile din pânză

Gențile din pânză sunt potrivite mai mult pentru plajă sau strict pentru ținutele lejere din prima parte a zilei. De obicei, acestea vin în dimensiuni mari, încăpătoare și sunt folosite mai mult pentru aspectul practic decât pentru cel estetic. Totuși, printre modelele acestei veri poți găsi și genți din pânză cool, cu mesaje țesute, aplicații de mărgele sau cu mânere din lemn.

Gențile crossbody

Foarte confortabile, gențile crossbody sunt reinterpretate în fiecare sezon. Acestea sunt ușor de purtat și integrat în ținute, însă nu sunt foarte practice pentru că, de obicei, sunt de dimensiuni mici. Vara aceasta, le găsești și în dimensiuni medii, din piele simplă sau cu aspect matlasat, cu accesorii care atrag atenția sau din pânză cu imprimeu, cu clapetă sau fermoare și într-o gamă variată de culori, de la tonuri aprinse de corai, galben, verde, fuchsia până la variante pastel – lila, bleu, roz, bej sau în modelele clasice de alb sau negru. Le poți purta la ținutele șic de peste zi, cu o rochie casual sau cu pantaloni slim, tricou și o pereche de Skechers colorați, dar și seara, alături de o rochie, sacou și sandale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii