Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alfa Omega Ceasuri Elvețiene, magazinul exclusivist unde constănțenii pot găsi ceasuri de calitate superioară (galerie foto)

ro

13 Dec, 2016 00:00 6381 Marime text
Constănțenii care apreciază ceasurile de calitate știu că pe bulevardul Tomis nr. 56A, de zeci de ani, dăinuie magazinul Alfa Omega Ceasuri Elvețiene, de unde pot să cumpere sau să comande ceasurile elvețiene pe care le doresc de la branduri cu tradiție. Iar în perioada în care cu toții căutăm cadoul perfect pentru cei dragi, un ceas de calitate este, cu siguranță, soluția salvatoare cu care putem să impresionăm. Cei care încă nu au călcat pragul magazinului Alfa Omega Ceasuri Elvețiene trebuie să știe că aici pot găsi orice ceas elvețian pe care îl caută, bijuterii cu diamante și metale prețioase produse în România.

Alfa Omega Ceasuri Elvețiene, reprezentant oficial pentru branduri de renume

Magazinul Alfa Omega Ceasuri Elvețiene comercializează mărci de ceasuri în exclusivitate în Constanța, fiind reprezentant oficial pentru branduri precum Girard Perregaux, TagHeuer, Rado, Raymond Weil, Longines, Tissot și Grovana, însă cei care caută un anumit model sau brand de ceas elvețian pot apela la magazinul din bulevardul Tomis, care le poate aduce la Constanța special pentru ei.
 
Alfa Omega Ceasuri Elvețiene
Bulevardul Tomis, nr. 56A (vizavi de Primărie)
Brand Manager: Alexandra Fotu - telefon 0765.44.67.10
E-mail: alfaomegaceasuri@gmail.com
Web: http://ceasuriconstanta.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Alfa-Omega-Ceasuri-Elvetiene-211034855638087/

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii