Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 motive pentru care ar trebui să dețineți un foișor

ro

03 Dec, 2020 14:04 2432 Marime text

Visați să faceți din curtea dvs. un loc mai primitor pentru a petrece timpul cu familia și prietenii? Dacă da, probabil că v-ați gândit să adăugați un foișor sau altă structură peisagistică. Cu toate acestea, poate că nu sunteți entuziasmați de dificultatea construcției modelelor pe care le-ați văzut online sau la magazinele de îmbunătățiri. Vrem să vă anunțăm că nu trebuie să vă mulțumiți cu un foișor pe care nu-l iubiți.
 
Există opțiuni extinse pentru construirea unui foișor de înaltă calitate, care poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și stilului dvs. personal. Aceste foișoare de lemn au o mulțime de beneficii pentru proprietatea și stilul dvs. de viață.
 

Foișoarele de lemn se potrivesc aproape oriunde

Fie că sunt octogon, oval, dreptunghi sau dodecagon (este un foișor cu 12 fețe, dacă vă vine să credeți), foișoarele personalizate vin într-o gamă impresionantă de dimensiuni pentru a se potrivi aproape oriunde doriți să le amplasați. Unele configurații de formă, în special modele de octogon, oval și dreptunghi, încep de la lățimi de doar 2,5 m. Asta înseamnă că, dacă aveți la dispoziție doar un colț mic pentru a vă așeza foișorul sau încorporați structura într-un design de punte sau în alt decor unic, există cu siguranță un foișor care se va potrivi.
 
Foișoarele sunt, de asemenea, grozave ca moduri de a aduce umbra la piscină, iar versiunile mai mici sunt adesea preferate pentru a crea un impact vizual atractiv în zonele de piscină din curtea din spate.
 
Desigur, s-ar putea să căutați ceva la capătul opus total al spectrului de dimensiuni. Cele mai mari foișoare din lemn, cu lățimi de până la 9 m, pot găzdui adunări uriașe de oameni și vă vor permite să organizați petreceri ori de câte ori doriți.
 

Foișoarele oferă o zonă de luat masa în aer liber

Foișoarele pot fi proiectate pentru a fi deschise ca o verandă independentă sau pot fi închise, pentru a ține la distanță gândacii.
 
Și un foișor închis este un loc minunat pentru a mânca mese în aer liber. Chiar și cele mai mici foișoare din lemn pot găzdui o masă de cafea și câteva scaune, pentru a crea o sală de mese intimă în aer liber. Foișoarele mai mari sunt perfecte pentru a lua masa cu întreaga familie.
 
Indiferent de preferințele dvs. de luat masa, foișoarele permanente, dure, cu ecranare puternică, vă vor permite să luați masa fără insecte, chiar dacă foișorul dvs. este situat lângă un iaz ornamental sau alte elemente de grădină care le pot atrage.
 

Foișoarele sunt perfecte pentru petreceri

Ați admirat foișoare în locuri publice, cum ar fi piețele orașului sau parcurile? Aceste structuri sunt adesea alese pentru spații comunale, deoarece sunt primitoare în mod natural, iar forma tradițională octogonală a foișoarelor încurajează oamenii să se adune și să socializeze între ei.
 
Desigur, foișoarele dublează cu ușurință ca un loc de luat masa în curtea din spate, dar sunt, de asemenea, spații perfecte de întâlnire pentru seri în familie sau doar pentru a sta și a discuta cu prietenii, în timp ce vă bucurați de aerul proaspăt, într-o seară de vară perfectă. Băncile pot fi încorporate în structura foișorului dvs. pentru a crea un colț de conversație special.
 

Foișoarele sunt elegante în orice curte

În timp ce cele mai populare foișoare tind să aibă un stil inspirat de era Victoriană, aceste structuri peisagistice pot fi proiectate pentru a completa aproape orice schemă de proiectare a casei sau a curții. Dacă lemnul ornamental și cupolele fanteziste nu sunt stilul dvs. sau pur și simplu nu vă place forma octogonală generală a foișoarelor tipice, există opțiuni pentru dvs.
 
Luați în considerare foișoare în formă de dreptunghi, care maximizează spațiul pe podea (montarea meselor pătrate sau dreptunghiulare în foișoare dreptunghiulare este mai ușoară decât în ​​alte modele cu mai multe fețe) și au un aspect mai modern. În funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție pentru foișor, o amprentă dreptunghiulară sau pătrată poate funcționa și mai bine. Indiferent de opțiunile de formă sau stil pe care le alegeți, foișorul dvs. va atrage cu siguranță complimente de la toți cei care îl văd.
 

Foișoarele adaugă valoare proprietății dvs.

Deși experții din industria imobiliară ezită să atașeze o sumă la cât de mult pot adăuga structurile din curtea din spate la valoarea proprietății dvs., există multe modalități prin care foișoarele măresc atracția generală a proprietății dvs., ceea ce s-ar putea traduce într-un randament mai bun, dacă v-ați pune casa la vânzare.
 
În primul rând, foișoarele sunt unice. Acestea nu se găsesc în fiecare curte, așa că a avea un foișor fermecător vă poate face casa mai primitoare, în comparație cu altele cu caracteristici peisagistice de vârf. Foișorul dvs. ar putea, de asemenea, să vă facă casa mai memorabilă pentru potențialii cumpărători, ceea ce s-ar putea traduce în mai mulți bani la vânzare.
 
Desigur, dacă nu aveți niciun interes în vânzarea proprietății dvs., foișorul dvs. va crește doar plăcerea pentru casa și curtea dvs.
 
Foisorul dvs. va adăuga, de asemenea, spațiu de locuit util proprietății dvs., ceea ce adaugă efectiv suprafață pătrată casei dvs. Cu cât vă modernizați foișorul mai mult cu servicii electrice, iluminat și mobilier, cu atât mai mult devine o adevărată „cameră în aer liber” și veți observa că familia voastră petrece din ce în ce mai mult timp acolo.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii