Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din dispoziția primarului Chițac se desființează o construcție de pe strada Fulgerului din Constanța (DOCUMENTE)

ro

01 Feb, 2023 14:48 2181 Marime text


Primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție de desțiintare pe cale administrativă a lucrărilor de construcții executate pe teren aparținând domeniului privat al municipiului Constanța, pe str. Fulgerului, între blocul MFA2 și hotel Pacific, constând în realizarea unei construcții tip foișor pe o suprafață de 3 x 2,50 mp, vezi secțiunea „documente".

Construcția are o platformă betonată, structură lemnoasă, închideri perimetrale cu plăci din pexiglas, acoperiș tip sarpantă și invelitoare cu șindrilă bituminoasa și poartă de acces din material lemnos.

Acțiunea de demolare a construcției va fi coordonată de către Toader Șerban- director general adjunct la Direcția Generală Poliția Locală.
Executarea efectivă a lucrărilor de demolare și transportul materialelor rezultate se va realiza de către Asocierea Icetrans Util SRL - SC River Transnav SRL conform Contract subsecvent nr. 179030/29.08.2022 la Acordul cadru nr. 179023/29.08.2022, privind achiziția de lucrări de demolare și desfacere a construcțiilor de orice fel, nelegal executate, în municipiul Constanța.

În caz de nevoie la acțiune vor participa și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii