Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:41 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“ALEARGA PENTRU SANATATEA TA !” Peste 3.000 de alergatori au participat la cea de-a XVII-a editie a Crosului Loteriei Romane

ro

28 Sep, 2014 15:59 785 Marime text
Astazi, la ora 11:00, in Piata Constitutiei, a avut loc cea de-a XVII-a editie a Crosului Loteriei Romane, competitie la care au participat peste 3.000 de alergatori.
Startul competitiei a fost dat de catre cunoscuta gimnasta, campioana olimpica si multipla campioana mondiala si europeana, Andreea Raducan.
Pentru aceasta competitie Loteria Romana a pus la bataie 105 premii in valoare totala de 80.900 de lei. Categoriile de participanti au fost urmatoarele: seniori-senioare (19-34 ani), juniori-junioare (14-18 ani), copii baieti-fete (11-13 ani), veterani barbati-femei I (35-49 ani), veterani barbati-femei II (peste 50 ani), persoane cu dizabilitati locomotorii barbati-femei si persoane cu dizabilitati senzoriale barbati-femei.
Pentru categoriile seniori-senioare, juniori-junioare, copii baieti-fete s-au premiat primele 10 locuri (premiile au avut valori cuprinse intre 100 si 1.500 lei) iar pentru celelalte categorii primele 5 locuri (premiile au avut valori cuprinse intre 600 si 1.500 lei).
Locurile I pentru fiecare categorie de alergatori au fost ocupate de urmatorii:
1. SENIORI - MASCULIN:  Soare Nicolae
2. SENIORI – FEMININ: Florea Madalina
3. JUNIORI – MASCULIN: Dumitru Marius
4. JUNIORI – FEMININ: Piscu Andreea Alina
5. COPII – BAIETI: Mititelu Damian
6. COPII – FETE: Bratu Mirela
7.  VETERANI  – BARBATI (35 – 49 ANI): Busca Marius
8.  VETERANI – FEMEI (35 – 49 ANI): Prundus Mihaela
9.  VETERANI – BARBATI (PESTE 50 ANI): Ciochina Stefan
10.  VETERANI – FEMEI (PESTE 50 ANI): Ogawa Hiroko
11.  PERSOANE CU DIZABILITATI LOCOMOTORII – BARBATI: Epure Gigel
12.  PERSOANE CU DIZABILITATI LOCOMOTORII – FEMEI: Dijmarescu Camelia
13.  PERSOANE CU DIZABILITATI SENZORIALE – BARBATI: Mociornita Marian
14.  PERSOANE CU DIZABILITATI SENZORIALE – FEMEI: Minea Ana Florentina
Au fost premiate, de asemenea, primele cinci catedre de sport ale scolilor/liceelor cu cea mai numeroasa participare la cros cu cate 1.500 lei fiecare:
Locul I – Colegiul National “Mihai Eminescu”
Locul II – Colegiul Economic “C. Kiritescu”
Locul III – Liceul “Timotei Cipariu”
Locul IV – Colegiul Economic “Viilor”
Locul V – Scoala Gimnaziala nr. 162

Castigatorii competitiei au avut onoarea de a fi felicitati si premiati de catre Otilia Badescu, cea mai titrata jucatoare de tenis de masa din Romania, multipla campioana europeana, medaliata la campionate mondiale si participanta la nu mai putin de 4 editii ale Jocurilor Olimpice.
Sportul si voia buna si-au dat mana in Piata Constitutiei unde, atat sportivii cat si publicul s-au bucurat de atmosfera prietenoasa si de muzica buna. Pe scena s-au aflat unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului: NICOLE CHERRY, ELENA GHEORGHE SI MAXIM.

Ti-a placut articolul?

Comentarii