Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:03 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa angajează!

ro

19 Jan, 2017 10:33 3891 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanţa organizează concurs în conformitate cu prevederile OMS 284/2007, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea unui post vacant de Director Îngrijiri.
 
Se pot înscrie la concurs candidaţii care îndeplinesc următoarele condiţii generale de participare:
 
  1. Au domiciliul stabil în România
  2. Nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală
  3. Sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic)
  4. Nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor Legii nr. 19/200 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale
 
Condiţii specifice de participare:
 
  • Sunt absolvenţi cu diploma de absolvire de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată
  • Sunt asisnteţi medicali principali
  • Au cel puţin 2 ani vechime ca asistent medical principal
 
Dosarul de înscriere la concurs va conţine următoarele acte: cerere de înscriere, copia actului de identitate, copie legalizată de pe diploma de licenţă sau de absolvire, după caz, adeverinţă de grad principal, curriculum vitae, adeverinţă care atestă vechimea în gradul profesional sau în specialitatea studiilor după caz, cazierul judiciar.
 
De asemenea, candidaţii trebuie să mai depună la dosar copii după diplomele de studii şi alte acte care atestă calitatea de doctor în ştiinţe medicale, cadru didactic universitar de predare, participarea la programe de cercetare acreditate, efectuarea unor specializări, cursuri, stagii, competenţe atestate etc., în funcţie de postul pentru care concurează, declaraţie pe propria răspundere privind colaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989, adeverinţă din care să rezulte că este apt medical, fizic şi neuropsihic, proiectul sau lucrarea de specialitate, recomandarea Senatului insituţiei de învăţământ medical superior în cauză, aprobarea managerului, avizul consiliului de administraţie al spitalului.
 
Taxa de concurs este de 200 de lei, iar bibliografia este afişată la sediul unităţii, lângă serviciul RUNOS.
 
Potrivit anunţului publicat pe site-ul Spitalului, depunerea dosarelor de concurs se va face până pe 31.01.2017, selecţia dosarelor depuse va avea loc pe 1 februarie, contestaţiile la rezultatele depuse se vor putea face pe 3 februarie, iar proba scris va avea loc pe 15 februarie, de la ora 10.00, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa. Afişarea rezultatelor se va face pe 20 februarie.
 
Contestaţiile se soluţionează în termen de 24 de ore.
 
Concursul se va desfăşura conform metodologiei de concurs afişată la sediul unităţii şi pe pagina de internet, iar pentru postul de Director Îngrijiri se vor organiza 3 probe: proba scrisă, proba de interviu de selecţie şi susţinerea proiectului de specialitate.
 
Dosarele de participare la concurs de depun la serviciul RUNOS.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii