Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îţi cauţi loc de muncă? Direcţia Judeţeană de Statistică pune la bătaie la un post

ro

30 Sep, 2016 22:47 3314 Marime text
Direcţia Judeţeană de Statistică, cu sediul pe bulevardul Tomis din Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea postului contractual de expert IA, pentru perioadă determinată, 1 noiembrie 2016 – 31 octombrie 2017, în vederea realizării anchetei structurale în agricultură 2016.

Proba scrisă va avea loc la sediul instituţiei în data de 24 octombrie, de la ora 10.00, iar interviul pe 27 octombrie, de la aceeaşi oră. Bibliografia va fi publicată pe site-ul instituţiei.

De  la candidaţi se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: ştiinţe sociale, ştiinţe inginereşti, matematică şi ştiinţele naturii. O altă condiţie se referă la vechime de minimum şase ani. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască reglementările naţionale şi internaţionale în domeniul statisticii agriculturii.
 
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii