Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa face angajări

ro

20 Jun, 2022 21:37 1587 Marime text
Anunț de angajare, foto: Pexels

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa organizează concurs de ocupare a următoarelor posturi contractuale vacante:
  • 1 post de medic veterinar, gradul III, cu contract individual de muncă, pe perioadă determinată, al cărui temei legal pentru angajare îl reprezintă Ordinul preşedintelui A.N.S.V.S.A. nr. 64/2007. cu modificările şi completările ulterioare - studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă, spectattzarea medicină veterinară, vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului minimum 1 an;
  • 1 post chimist, gradul debutant. cu contract Individual de muncă pe perioadă determinată, al cărui temei legal pentru angajare îl reprezintă O.G. nr. 42/2004, cu modificările şi completările ulterioare - studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea chimie sau inginerie chimică sau chimie-fizică, fără vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.
Concursul se organizează la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa din Şos. Mangaliei nr. 78, în data de 11 iulie 2022, ora 10.00 - proba scrisă şi în data de 13 iulie 2022. ora 12.00 - interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul juridic şi resurse umane, telefon 0241682417.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii