Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:13 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru ocuparea unui post de director adjunct al Gărzii de Coastă

ro

26 Feb, 2017 18:35 1054 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director adjunctal Gărzii de Coastă, cu personal recrutat din sursă internă din rândul ofiţerilor de poliție ai Ministerului Afacerilor Interne care îndeplinesc condiţiile legale.

Conform I.G.P.F.R., pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească, cumulativ mai multe condiţii, printre care să fi absolvit studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale sau științe să fie declarat „apt medical” şi ”apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop, să nu fie cercetat disciplinar, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

În plus, candidaţii trebuie să deţină gradul minim profesional de subcomisar de poliţie, să deţină certificat sau autorizaţie de acces la informaţii clasificate, să aibă minimum 8 ani vechime în muncă, din care minimum 5 ani vechime în structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, să aibă 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei şi să aibă 3 ani vechime în funcții de conducere în unități ale M.A.I.

Înscrierile candidaţilor la concurs se vor face pe bază de cerere de înscriere adresată inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, care va fi depusă la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră - Direcţia Resurse Umane – Compartimentul Secretariat, până la data de 03.03.2017, ora 16.00. Dosarul de recrutare în vederea participării la concurs va fi depus la Direcţia Resurse Umane - Serviciul Personal şi Coordonare Structuri de Resurse Umane, până în data de 12 martie 2017, ora 16.00. Fişa postului scos la concurs poate fi consultată de către candidaţi, cu respectarea prevederilor legale referitoare la protecţia informaţiilor clasificate.

Proba de concurs/examen constă în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale (care se înregistrează audio şi/sau video) şi se va desfăşura în data de 22 martie 2017, ora 10.00 la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din B-dul Geniului nr. 42C, sector 6, Bucureşti. O parte a interviului se poate susține în limba străină. Nota de promovare a probei de concurs este minimum 7,00.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul probei de concurs se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la Compartimentul Secretariat al Direcţiei Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. Comisia de soluţionare a contestaţiilor are obligaţia de a soluţiona contestaţiile și de a comunica candidaților rezultatele analizei contestațiilor în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii