Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Poliţia Constanţa

ro

12 Feb, 2018 09:45 3270 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I, prevăzut cu gradul profesional de comisar-șef de poliție, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. Postul scos la concurs este prevăzut în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, poziţia 127 din statul de organizare al unităţii
 
Pot participa la concurs/examen, candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

a)    să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b)    să cunoască limba română, scris şi vorbit;
c)    să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d)    să fie declarat apt din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv. Evaluarea psihologică se susţine înaintea examinării medicale).  
e)    să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;

Concursul va consta în desfăşurarea unui test scris, de tip grilă, din tematica şi bibliografia recomandată (anexa nr. 1), având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii şi va avea loc la data de 17 martie. Durata de rezolvare a testului este de 3 ore, începând cu ora stabilită în graficul de concurs.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii