Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:41 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la IPJ Constanța

ro

08 Jul, 2017 14:16 4579 Marime text


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou I la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia, cu recrutare din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în ziua de 01.08.2017, ora 10:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Ti-a placut articolul?

Comentarii