Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:07 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să fie procuror la DNA Constanţa? Sunt libere doar două posturi

ro

30 Nov, 2016 00:00 850 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat, ieri, un interviu pentru ocuparea mai multor posturi de procurori din cadrul instituţiei, dintre care două pentru Serviciul teritorial Constanţa.
 
Pentru cele două posturi au optat Violeta Julieta Păun, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, şi Vasile Abagiu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, ambii fiind delegaţi în prezent la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa.
 
Violeta Julieta Păun este delegată la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa până la data de 10 februarie 2017.
 
De-a lungul timpului, Violeta Julieta Păun a fost, printre altele, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa, dar şi procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Vasile Abagiu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, este delegat la DNA Constanţa în perioada 5 iulie 2016 - 5 ianuarie 2017. Abagiu este procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia din iunie 2010.

Ti-a placut articolul?

Comentarii