Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:10 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul de bătrâni caută infirmiere şi paznic

ro

10 Oct, 2018 16:30 1220 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea posturilor vacante de execuţie din cadrul căminului pentru persoane vârstnice, trei posturi de infirmieră şi unul de paznic.

Candidaţii care vor să participe la concurs trebuie să îndeplinească condiţiile generale de ocupare a unui post vacant.

În ceea ce priveşte postul de infirmieră, candidaţii trebuie să aibă studii generale finalizate, certificat de calificare profesională pentru funcţia de infirmieră, iar pentru postul de paznic, candidaţii trebuie să aibă studii generale finalizate, certificat de calificare profesională pentru ocupaţia de agent de pază/ agent de securitate, aviz psihologic eliberat de un cabinet psihologic autorizat, nu este necesară vechimea în muncă. 

Candidaţii trebuie să aibă în vedere faptul că proba scrisă va avea loc în data de 30 octombrie, la ora 10.00, în timp ce interviul candidaţilor admişi se va desfăşura în 1 noiembrie începând cu ora 12. 

Candidaţii pot depunde dosarele până la data de 19 octombrie la sediul căminului pentru persoane vârstnice din strada Unirii nr 104.

Bibliografia de specialitate şi actele necesare candidaţilor pentru înscrierea la concurs se regăsesc la sediul instituţiei.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii